1. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mona Høvring fra Vestfossen kommer til biblioteket i Hokksund mandag 27. september for å snakke om sin nye bok – blant annet.

Forfattermøte med Mona Høvring på biblioteket i Hokksund

Mandag 27. september kommer den lokale forfatteren Mona Høvring til biblioteket. Hun har tidligere utgitt både diktsamlinger og romaner, og ble i 2012 tildelt Språklig samlings litteraturpris for sitt forfatterskap.
Annonse

I 2014 ble hun nominert til Nordisk råds litteraturpris for romanen «Camillas lange netter». For romanen «Fordi Venus passerte en alpefiol den dagen jeg blei født» ble hun også nominert til Bokhandlerprisen 2018.

I høst kommer hun med ny roman, «Soga om Fråid». Dette er en roman om å finne ut av det å være en familie, om savn og drømmer, og om friheten til å være den en helst vil være – og ønsket om å få være sola til et annet menneske.

Annonse

På biblioteket møter du henne i samtale med bibliotekar Elin Moen Rusten.

Øvre Eiker bibliotek
Mandag 27. september kl. 19.
Gratis inngang.

Del: