23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Drammen melder om kun åtte nye smittetilfeller siste døgn. Men spenningen er hvordan de neste dagene vil slå ut etter omfattende festing denne helgen. (Illustrasjon: Alexander Jansen / DRM24)

Mye festing og lite testing i helgen ga kun åtte smittetilfeller

Denne helgen ser det ut til at folk har vær mer opptatt av festing enn smittetesting. I Drammen er det meldt om kun åtte tilfeller. I Øvre Eiker er det ikke meldt om noen nye tilfeller.
Annonse

De siste ukene har skoler, barnehager og helseinstitusjoner vekslet på å bli berørt av koronasmitte, men i dag meldes det kun om åtte tilfeller, og ingen av de nevnte institusjoner er berørt.

Som kjent skal kommunene nå trappe ned smittesporingsarbeidet, noe som betyr at de som blir smittet, nå må melde fra til sine nærkontakter selv.

Annonse

De siste 14 dagene er antall smittede nå nede i 318 tilfeller og totalt er det 5.708 som har fått påvist korona i Drammen kommune siden mars i fjor.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Dermed er det fortsatt registrert totalt 555 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 350 er smittet i 2021.

Del:
Annonse