21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To biler kolliderte front mot front på Rv. 350 i dag. Ingen er alvorlig skadet, men bilene er totalvrak. Det også hardt ut over autovernet.

Lange køer etter front mot front på Rv. 350 ved Kolbræk

Det har vært langer køer etter at to biler kolliderte front mot front like syd for kontroll-lommen på Rv. 350 mellom Hokksund og Skotselv like over klokken 09 i dag. Ingen av de to sjåførene er skadet, men én kjøres til legevakt for sjekk.
Annonse

Det var klokken 09.08 i dag at politiet meldte om en møteulykke på Rv. 350 like syd for kontroll-lommen ved Kolbræk i Øvre Eiker.

En av bilene kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte nærmest front mot front med en annen bil. Det var kun sjåførene som var i bilene. Begge er hjemmehørende i distriktet.

Annonse

Ifølge politiet på stedet var begge ute av bilene da ambulansen kom til stedet og ingen skal være skadet. En av førerne blir likevel tatt med til legevakta for en sjekk etter å ha klaget over smerter i brystet.

Begge sjåførene var i 60-årene og det er ikke mistanke om promillekjøring hos noen av dem.

Det oppsto lange køer i begge retninger, men politiet fikk etter hvert dirigert trafikken slik at disse løste seg opp. Veien er pr. nå kl. 10.40 ikke ryddet og det må påregnes ytterligere køer i forbindelse med berging av begge bilene. De er begge for totalvrak å regne.

SISTE
En person kjørt Drammen sykehus, og én kjørt legevakt. Fører av den ene bilen har fått førerkortet beslaglagt. Veitrafikksentralen er orientert om skader på autovern.

Del:
Annonse