9. desember 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Thom Hell kommer for tredje gang til biblioteket i Hokksund førstkommende torsdag. Det blir garantert en musikalsk opplevelse.

Thom Hell gjester Bibliotekscenen i Hokksund

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Førstkommende torsdag gjester han Bibliotekscenen i Hokksund sammen med musikerne Ronny Yttrehus og Robert Post.
Annonse

Som sanger, produsent og låtskriver har Thom Hell gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget».

Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album. Han har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist.

Annonse

Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, blant annet med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.

Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

Han arbeider nå med sitt tiende album der den første singlen,«Maybe I’ll See You Again», ble sluppet i mai. I høst er han ute på en omfattende turné sammen med Yttrehus og Post, og det er tredje gangen han gjester biblioteket i Hokksund.

Konserten starter kl. 19.30.
Inngang kr 200,-
18 års aldersgrense
Øvre Eiker bibliotek
Billetter kan kjøpes på biblioteket eller på nett.

Del: