4. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Øvre Eiker kommune går over til en såkalt «normal hverdag», også når det gjelder koronainformasjon, og sender ikke lenger ut daglige rapporter og situasjonen.

Øvre Eiker dropper daglige korona-oppdateringer med «normal hverdag»

Øvre Eiker kommune varsler i dag at de fra og med nå vil gå over til ukentlig rapportering av smittetallene på mandager. Begrunnelsen er at vi nå har gått over til en såkalt «normal hverdag» med få eller ingen smittetilfeller.
Annonse

Mens Øvre Eiker til stadighet melder om null nye smittetilfeller i kommunen, har Drammen siste døgn 13 nye tilfeller. Ni av tilfellene har kjent smittevei, tre har ukjent og det pågår smittesporing ved ett tilfelle.

I dagens rapport fra kommunen er det Steinberg barnehage, Åssiden skole og Steinberg skole som er berørt av smittetilfellene. Ingen helseinstitusjoner er berørt nå.

Annonse

Drammen har siden mars i fjor hatt 5.721 tilfeller og 283 av disse har bvært de siste 14 dagene. Antall døde er fortsatt på 50.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Det er med dette registrert totalt 555 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 350 er smittet i 2021.

Viktig info om endring i rutiner
– Vi beveger oss nå mot en normal hverdag med økt beredskap. Dette er derfor siste daglige oppdatering om antall smittetilfeller i Øvre Eiker foregående døgn. Fra og med 4. oktober blir det sendt ut pressemelding med rapport om forrige ukes smittetilfeller hver mandag.

Del: