24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lars Loe er den største eieren av Loe Equity og satser nå noen av pengene på å utvikle Heli-Team til et selskap med nasjonale ambisjoner.

Loe-selskap kjøper seg opp i helikopterselskap i Harstad

Loe-selskapet Loe Equity har kjøpt seg opp i helikopterselskapet Heli-Team med base i Harstad. Bak det hele står Lars Loe – Drammens rikeste i fjor når det gjelder formue. Nå eier selskapet i Loe-gruppen over halvparten av Heli-Team.
Annonse

Heli-Team er det eldste helikopterselskapet i det nordnorske innlandsmarkedet. Selskapet ble etablert i 1988 og har hovedbase i Harstad. I 2019 hadde det en omsetning på 75,5 mill. kroner og et overskudd etter skatt på 13,4 mill. kroner.

Heli-Team går nå sammen med Loe Equity, med mål om å utvide virksomheten til å bli den ledende aktøren i Nord-Norge.

Annonse

– Heli-Team har vært en suksess. Selskapet er blant de eldste innenlands helikopterbedriftene som fortsatt eies av de som i sin tid etablerte virksomheten, og har på mange måter vært drevet som en gründerbedrift frem til i dag. Nå er tiden moden for å vokse, og vi har veldig tro på at samarbeidet med Loe Equity skal tilføre oss den kapitalen og de ressursene som er nødvendig for å kunne bli den ledende aktøren i Nord-Norge. Målet er på sikt å bli landsdekkende, sier Bente Slåtto Steien, daglig leder og eier av Heli-Team.

Hovedeieren av Loe Equity er Lars Loe, som eier industribedriftene Loe Betongelementer og Loe Rørprodukter på Steinberg og i Hokksund. Daglig leder i Loe Equity er Kent Jensen.

– Vi har veldig tro på at det skal være mulig å drive innenlands helikoptervirksomhet på en lønnsom måte, noe Heli-Team har vist gjennom hele sin historie. Vi tror også markedet er modent for konsolidering. Heli-Team er etter vår mening det best drevne selskapet i sin bransje og målet vårt er å bruke det som plattform for videre vekst og konsolidering», sier Kent Jensen.

– Det er vekst vi er ute etter, så alle ansatte, kunder og leverandører kan se frem til en spennende tid fremover, hvor mange muligheter og nye utfordringer vil dukke opp, avslutter Slåtto Steien.

Loe Equity kjøper seg opp i Heli-team. Fra venstre: Kent Jensen (Loe Equity), Morten Sandli (Sandli Invest), Bjørn Steien (Heli-Team), Bente Slåtto Steien (Heli-Team), Jonas Nymark (Heli-Team) og Victor Cook (Heli-Team)
Del:
Annonse