19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen kommer til Samfunnshuset i Mjøndalen onsdag og Odd Nordstoga på torsdag i anledning fem-års jubileet til Akustisk Eiker. Og det er billetter igjen.

Akustisk i Eiker markerer fem-års jubileum med topp artister

Fem år er gått siden Akustisk i Eiker for første gang kunne be inn til konsert i Nedre Eiker Samfunnshus. Den gang sto Unni Wilhelmsen på scenen, og siden har artister som Ole Paus, Jo Nesbø, Sondre Lerche og Eva Weel Skram stått på plakaten. Onsdag og torsdag er det nye konserter, men publikum har ikke helt våknet etter «korona-dvalen».
Annonse

Det bes nå inn til dobbeltkonsert i anledning fem-års jubileet, med Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen onsdag 13. oktober og Odd Nordstoga dagen etter.

Akustisk i Eiker – fem år med musikalsk nærhet er slagordet, og det er nettopp det publikum har fått. Nære og varme konserter med noen av Norges største artister er tydeligvis noe publikum vet å sette pris på, og i tilbakemeldingene fra artistene har mange av de samme lovordene gått igjen.

Annonse

– Etter nesten hver eneste konsert har artistene gitt uttrykk for at publikum har vært dedikerte og lyttende, noe som ikke alltid er tilfellet rundt omkring på andre scener i Norge. Dessverre har det norske publikumet et litt dårlig rykte på seg, men det gjelder ikke de som møter opp på Akustisk i Eiker. For denne typen konserter vil jeg påstå at vi har Norges beste publikum, sier arrangør Tor Erik Fredheim.

Nå er det altså klart for fem-års jubileum, og selv om pandemi og fortsatt litt skepsis blant publikum gjør at konsertene blir noe mer intime enn arrangøren skulle ønske, så er det sikkert å si at det vil bli en verdig markering med kvalitet både på scenen og i salen.

Del:
Annonse