16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Else Kåss Furuseth solgte sine rosa sko i fjor til Partum Eiendom her representert ved Ola Kvale. Ordfører Knut Kvale måtte også være med på denne seansen.

Else Kåss Furuseth sine rosa crocs skal auksjoneres bort igjen

Nå har tiden kommet for årets TV-aksjon. I år er temaet «Barn, ikke brud» og støtten går til Plan International Norge sitt arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem land. De rosa crocsene som Else Kåss Furuseth donerte til innsamlingsaksjonen i fjor, skal igjen auksjoneres bort til inntekt for aksjonen.
Annonse

Søndag 24. oktober kan du få besøk på døra av en bøssebærer. – I år stiller 9. klassinger fra hele kommunen opp for å samle inn til aksjonen, men vi har plass til flere frivillige om du også ønsker å gå med bøsse, sier frivillighetskoordinator Kari Mette Høstvik.

Vil du støtte årets TV-aksjon? Da kan du melde deg som bøssebærer i ditt nærområde, opprette en digital innsamling eller støtte TV-aksjonen direkte ved å klikke HER (lenken går til Blimed.no). Øvre Eiker kommune støtter aksjonen med kr 2,50,- per innbygger, og oppfordrer næringsliv og privatpersoner som har mulighet, til å bidra.

Annonse

Kjøp billett til talkshow med Else Kåss Furuseth og støtt TV-aksjonen
Vil du støtte TV-aksjonen og få en unik og underholdende opplevelse på kjøpet? Else Kåss Furuseth gjester Buskerud Folkehøgskole den 7. april 2022 med talkshowet «Innafor med Kåss».

– Elevene ved skolen vil gjennom valgfagene sine arrangere og tilrettelegge for et talkshow med gode gjester og musikk. Billettinntektene fra showet vil gå uavkortet til TV-aksjonen, sier frivillighetskoordinator og TV-aksjonsentusiast Kari Mette Høstvik.

– Tema for showet vil, som navnet tilsier, kretse rundt psykisk helse og utenforskap. Vi legger ut billetter torsdag 21. oktober kl. 10:00, og da er det bare å kaste seg rundt hvis du vil være med – vi regner med å bli utsolgt fort, sier Høstvik.

Klikk her for å kjøpe billett til det unike talkshowet. Velg mellom ordinær billett til kun showet (unummerert) eller billett til både middag og show (med plass på første rad).

Følg med på Kåss til kvelds på NRK på lørdag
TV-aksjonen 2020 satte Øvre Eiker på kartet i form av et par rosa, høyhælte crocs som kun Else Kåss Furuseth kunne elske. Partum Eiendom ga høyeste bud for skoene under fjorårets auksjon, og selskapet har i år donert de rosa herlighetene tilbake til TV-aksjonen 2021, slik at de kan auksjoneres ut på nytt – kanskje til en enda høyere pris?

Før de vandret tilbake til aksjonen, gikk skoene sin seiersgang i kommunens sosiale medier via både julekalender og påskequiz, og dette har ikke gått upåaktet hen hos TV-aksjonen.

Dermed vil Øvre Eiker nok en gang komme i søkelyset under årets aksjon – og mer får vi ikke lov til å si, men du kan selv se (og høre) resultatet på talkshowet Kåss til kvelds på NRK TV lørdag 23. oktober 2021.

Del:
Annonse