10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Store politistyrker har i hele ettermiddag jobbet på en adresse i Hokksund sentrum og kl. 17.40 var situasjonen fortsatt uavklart.

Massiv politiaksjon i Hokksund sentrum – uavklart situasjon

Politiet har i hele ettermiddag jobbet på en adresse i Hokksund sentrum og kl. 17.40 var situasjonen fortsatt ikke avklart. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger, utenom at dette dreier seg om psykiatri. En lang rekke har henvendt seg til Eikernytt.no og vært bekymret.
Annonse

Det var i 14.30-tiden politiet rykket ut til en adresse i Hokksund sentrum. Politiet var da bevæpnet som følge av en generell bevæpning etter hendelsen i Oslo tidligere på dagen. Men de utstyrte seg med skjold og annet verneutstyr.

En ambulanse var på adressen og så kom én politipatrulje. Etter kort tid kom det nok en patrulje, men så klokken 15.23 blir mannskaper fra brannvesenet i Øvre Eiker kalt ut til stedet. Etter hvert skal det være seks eller syv politipatruljer i Hokksund sentrum og mange har tatt kontakt med Eikernytt.no for å høre hva dette dreier seg om.

Annonse

Mange har også vært bekymret for både egen og andre sikkerhet, men ifølge politiet skal det ikke være fare for andre personer.

Politiets operasjonssentral vil ikke uttale seg om saken ettersom dette dreier seg i utgangspunktet om et helseoppdrag. Men de bekrefter at dette dreier seg om psykiatri og at de fortsatt jobber på stedet.

Del:
Annonse