24. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nødetatene er i Vestfossen eter en trafikkulykke der. (Illustrasjon: Joakim Fjeldli / DRM24)

Trafikkulykke i Vestfossen – bilfører var bevisstløs og hardt skadet

(Oppdatert kl. 09.50) Klokken 00.07 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Kongsbergveien mellom Torespæren og Skarragata. En mann i 20-årene fra Mjøndalen er skadet.
Annonse

Ifølge foreløpige meldinger fra politiets operasjonssentral, skal det være ett kjøretøy som er involvert og at en person skal være bevisstløs.

Kl. 00.14 er nødetater fremme på stedet. En personbil ligger på taket i ett av kjørefeltene. Ambulanse undersøker personen som nå er bevisst. Omfattende materielle skader på bilen, melder operasjonssentralen kl. 00.23.

Annonse

Statens vegvesens egen gruppe for analyse av ulykker (UAG) ble varslet og rykket ut til stedet i natt. Det skjer kun ved meget alvorlige hendelser.

Bilfører, mann i 20-årene er alvorlig skadd og er fraktet til akuttmottaket på Drammen sykehus. I dag skal også skadegraden ha endret seg til moderat i stedet for alvorlig. Ifølge dt.no skal mannen være fra tidligere Nedre Eiker.

Rett for kl. 06.00 var UAG og politiet ferdig på stedet. Bilen var berget og veivakta sørget for opprydning på stedet og veien ble åpnet ved 06-tiden etter å ha vært stengt hele natten.

Del:
Annonse