16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Olav Aas band spilte opp på «Løkka» ved Hoenselva i dårlig vær, men det la ikke noen demper på stemningen. (Alle foto: Privat)

Stor stemning på «løkka-konsert» på Røren

Det var stor stemning på «Løkka» nede ved Hoenselva bak Brennatoppen, da det fredag ble arrangert konsert med Olav Aas and the Hateful Three.
Annonse

Dugnadsgjengen i Røren Grendeutvalg arrangerte gratiskonserten, sammen med Olav Aas, som samlet et hardtrockende band, som foruten han selv på vokal besto av Terje Wagelid, Eirik Wagelid, Øyvind H. Nilsen, Vetle Heg Nymoen og selveste skaurocker’n Dagfinn Kolberg som prominent gjest.

Det svingte fra første låt, Neil Young klassikeren «Everybody Knows this is nowhere» fra ca. klokka 21.30, til konserten var slutt ca. to timer seinere.

Annonse

De mellom 150 og 170 publikummerne koste seg med låter av Neil Young, Springsteen, DumDum Boys etc, i tillegg til varme fra de mange bålene som var tent opp, hyggelig selskap, og noe å varme seg på fra medbrakte termoser.

– Vi er kjempefornøyde med kvelden, og dette blir ikke siste gang, kunne ekteparet Kobæk Larsen love dagen etterpå.

En tur på løkka kan forresten anbefales selv om det ikke er konsert. Et flott område ved Hoenselva hvor grendeutvalget har satt opp en kjempeflott lavvo, samt benker og bålpanner. Med andre ord et perfekt sted for en liten utflukt i nærmiljøet.

Del:
Annonse