16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Pakker covid-19 tester, som skal deles ut til skolene og befolkningen i Øvre Eiker. F.v: Kristin Bråthen og Gerd Haug fra Bakke sanitetsforening, videre Astrid Værnes, Lisbeth Mayer, Inger Simensen og Signe Corneliussen, alle fra Hokksund Sanitetsforening.

Sanitetsforeningene i Øvre Eiker pakker hurtigtester for kommunen

Sist onsdag satt medlemmer fra de fire sanitetsforeningene i Øvre Eiker travelt opptatt med å pakke hurtigtester for covid-19 for kommunen.
Annonse

De fire foreningene Bakke, Fiskum, Hokksund og Vestfossen har inngått en avtale med kommunen om å bistå dem ved store ulykker, ras og andre ting som krever ekstra ressurser.

Disse gruppene er en del av NKSs aktiviteter, og det er grupper over hele landet. Det kalles Omsorgsberedskapsgrupper og er et tiltak for å bidra til trygge samfunn.

Annonse

– Vi fikk en henvendelse om å bistå med pakkingen av hurtigtester og har stilt opp foreløpig fem ganger til pakking. Vi har til nå pakket ca. 8.000 tester som skal deles ut til befolkningen. Vi håper at vår innsats kommer til nytte, sier Anne Britt Hauge i Hokksund Sanitetsforening.

Del:
Annonse