21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lørdag 4. desember blir det Jul i Parken i Vestfossen med kjent program og trolig mye folk. (Fotos: Bjørn Kristoffersen)

Arrangerer Jul i Parken for niende gang kommende lørdag

Lørdag 4. desember er det igjen duket for Jul i Parken i Vestfossen. Av opplagte grunner ble det avlyst i fjor, men selv om smittetallene er på vei opp igjen, satser arrangørene på å gjennomføre som normalt.
Annonse

For det er tradisjoner vi snakker om her. Det er 9. gang det arrangeres julemarked i Vestfossen, og de siste årene har dette vært i parken ved jernbanestasjonen. Her er alt lagt til rette for slike arrangement med standplasser og scener.

En av primus motorene for dette arrangementet er Marion K. Jacobsen. Hun sier de vil arrangere et julemarket som skal gi folk en god og gammeldags julestemning. Dette kombinert med gode produkter og hyggelige opplevelser.

Annonse

Det blir blant annet lokalprodusert mat, lokale varer, juleverksted, tur med hest og kjerre og mye annet. Og selvsagt kommer nissen på besøk og har med godteposer til alle barna. I tillegg bys det på julefortelling og ikke minst julegrantenning.

Caroline Hahn og Sander Nystad Weum stiller også opp med underholdning. Det samme gjør Vestfossen Mannskor og Hokksund Speidergruppe vil stå for aktiviteter gjennom hele dagen.

Del:
Annonse