16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

VIF-leder Anette Hassel Solbakken tok imot sjekken fra Per-Øyvind Mørk og Tone Berglia i Sparebanken Øst.

Overrasket VIF-styret med gavesjekk på 600.000 kroner

Styret i Vestfossen Idrettsforening skjønte svært lite da Eikernytt.no og to representanter for Sparebanken Øst dukket opp på julebordet på Onkel Thor i kveld. Men det var en gledelig overraskelse.
Annonse

Per-Øyvind Mørk og Tone Berglia fra banken hadde nemlig med seg en aldri så liten gavesjekk – på 600.000 kroner. Dette er penger som kommer fra bankens gavefond og skal brukes til oppgradering av VIFs klubbkjøkken slik at de kan skape en bedre sosial samlingsplass for klubbens aktiviteter på Strandajordet.

Kjøkkenet har ikke vært fornyet siden klubbhuset ble bygget og innfrir ikke kravene til dagens standard for servering av varm mat til større grupper. Oppgraderingen vil innebære rivning av gammelt inventar og pusse opp hele lokalet, samt innkjøp av nye hvitevarer.

Annonse

VIF skriver i søknaden til Sparebanken Øst at de har jobbet målrettet for å få på plass etterspurte aktivitetstilbud fra kommunens ungdoms- og eldreråd, og vil nå starte opp med et variert tilbud til både unge og gamle.

Denne høsten har klubben ferdigstilt utbyggingen av klubbhuset og fått ferdig blant annet et eget treningsrom som skal kunne brukes av alle i klubben.

VIF har nå 905 medlemmer under 18 år i organisert virksomhet. I tillegg har klubben et ønske om å kunne tilby frokost til skoleelevene i Vestfossen i et samarbeid med pensjonistforeningen.

Husstyret i VIF har finansiert 100.000 kroner selv, men var altså helt avhengig av tilskudd. Det var derfor et kjærkomment besøk fra banken i kveld under styrets julebord på Onkel Thor. Sjekken på 600.000 satte også stemningen opp et par hakk.

Styret i VIF skjønte lite da Eikernytt.no dukket opp med to representanter for Sparebanken Øst. En god stemning ble enda bedre med sjekken på 600.000 kroner til nytt kjøkken på klubbhuset.
(Foto: VIF)
Del:
Annonse