26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det brant kraftig da vår leser kjørte forbi Fiskum kirke. Kort tid etter ankom brannvesenet. En politibil skal ha kollidert med en annen bil på E134 på vei til denne brannen.

Bil i full fyr ved Fiskum kirke – politiet kolliderte på vei til stedet

Klokken 16.10 fikk nødetatene melding om en bilbrann på Fiskum med adresse Kongsbergveien. Det viste seg å være ved Fiskum kirke, men brannen skal ikke utgjøre noen fare for kirken eller andre biler. På vei til stedet kolliderte politiet med en privatbil. Det skal kun være materielle skader.
Annonse

Ifølge politiet sto på en henger inne på parkeringsplassen ved kirken og det skal ikke være spredningsfare til andre biler eller bygninger, melder operasjonssentralen kl. 16.12 meldte de at nødetatene var på vei.

En av våre lesere kom tilfeldigvis forbi stedet og knipet et par bilder fra bilen. Brannvesenet var ennå ikke kommet fram da.

Annonse

Som vi ser av bildene var bilen overtent og flammene stor høyt til værs.

Det er så langt ikke kjent hva slags bil dette er eller hvem som eier denne og hvorfor den sto parkert på denne plassen.

Klokken 16.26: En politibil under utrykning har kollidert med en annen personbil. Det er kun meldt om materielle skader. Et felt er åpent for trafikk, melder operasjonssentralen.

Del:
Annonse