10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bilen står godt plantet ute i snøkanten om må ha berging for å komme seg på fire hjul igjen. Personene er ikke skadet. (Fotos: Privat)

Gikk tur med hunden – bil endte i grøfta på Gamle Kongsbergvei

En personbil kjørte av på Gamle Kongsbergvei ved 16.40-tiden i ettermiddag. Føreren måtte vike unna for en kvinne med hund som var ute og gikk. Det skal ha vært veldig glatt på stedet med mye løs snø i veibanen ved Smebakken.
Annonse

Gamle Kongsbergvei melder seg på som ulykkessted ved inngangen til det nye året. I fjor var det en rekke ulykker her på grunn av økt trafikk. Mange velger nemlig denne veien i stedet for å kjøre E134 etter at det ble satt opp bommer her.

Det var altså en kvinne som gikk tur med hunden sin som gjorde at bilføreren måtte vike unna på det glatte føret. Det gikk dermed galt og bilden havnet i grøfta. Det ble en del materielle skader på bilen, som måtte ha bilberger for å komme seg på veien igjen. Om den er kjørbar, er ikke kjent.

Annonse

Ifølge politiet er ikke personene i bilen skadet. De ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. Brannvesenet bisto også.

Smebakken er relativ bratt og det var nettopp på dette stedet det skjedde flere ulykker i fjor.

Del:
Annonse