13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To personbiler kolliderte front mot front i krysset mellom Vestre Brugate og Strømshauggata.

Kjørte feil og kolliderte i Hokksund sentrum – Bil kjørte ut i Mjøndalen

To biler kolliderte front mot front i Hokksund sentrum i ettermiddag. Den ene bilføreren kjørte feil og ulykken skjedde da han forsøkte å snu i Strømshauggata. I tillegg kjørte en bil av veien i Mjøndalen.
Annonse

Det var klokken 16.39 at nødetatene rykket ut til ulykken, som skjedde i krysset Strømshauggata og Vestre Brugate – rett ved jernbaneundergangen der.

Den ene bilen kom fra Sundmoen og hadde svingt av og inn i Strømshauggata. Men det var ikke der mannen skulle og han forsøkte å snu – nærmest i krysset. Her ble det en front mot front kollisjon med en annen bil, men på grunn av lav fart, ble ingen av de to godt voksne karene skadet.

Annonse

Begge ble sjekket av ambulansepersonell på stedet, men de var helt OK.

Bilene var derimot ikke OK – og begge måtte berges og var ikke kjørbare. Skadene var såpass at de litt eldre bilene kanskje ikke kommer på veien igjen.

Det er mye trafikk gjennom Hokksund på denne tiden og det ble lange køer i begge retninger.

Kjørte av i Mjøndalen
Klokken 15.41 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av i Orkidehøgda – like før Mile gjenvinningsstasjon i retning Mjøndalen. Politiet bisto med trafikkdirigering, men kommer ikke til å opprette sak i dette tilfellet. Politiets operasjonssentral meldte om hendelsen først kl. 17.04. (Foto: Ole Christian Nordby/Eikerfoto)

Del:
Annonse