23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne Range Roveren ender nok sine dager hos Hellik Teigen etter kveldens voldsomme brann.

Nabo fikk varslet om eksplosjonsartet bilbrann

Rask varsling av en nabo reddet trolig huset og en annen bil fra store skader da det sent torsdag kveld begynte å brenne i en Range Rover i Jordfallveien i Hokksund. Naboen fikk varslet beboerne som kom seg uskadet ut fra huset.
Annonse

Det var klokken 22.39 at Sør-Øst 110-sentral meldte om en bilbrann i Jordfallveien i Hokksund. Mannskaper fra Øvre Eiker og Mjøndalen rykket ut.

Da de kom fram var det full overtenning i bilen og varmen var så intens at en Ford som sto parkert like ved, fikk smelteskader i fronten. I tillegg sto bilen parkert kun få meter fra huset til eieren, og det var overhengende fare for at det skulle ta fyr også i huset.

Annonse

Men rask utrykningstid og rask slukkeinnsats gjorde at det ikke ble noen skader på huset og kun minimale skader på personbilen. Verre gikk det med den store Range Roveren. Den er for totalvrak å regne.

Ifølge politiet på stedet var det en nabo som varslet beboerne i huset. De hadde gått til ro for kvelden og var ikke klar over at bilen deres sto i fyll fyr utenfor døra. Det var også naboen som varslet brannvesenet.

Ingen personer er meldt skadet.

Forden til venstre i bildet fikk smelteskader i fronten av den intense varmen.
Det var ikke stor avstand mellom den brennende bilen og huset. Her kunne det lett gått virkelig galt med en familie som var i ferd med å gå til ro for kvelden.
Del:
Annonse