20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Knut Anders Sørum spiller på Bibliotekscenen i Hokksund for et fullsatt bibliotek førstkommende torsdag. (Foto: Andreas Koschinski Kvisgaard)

Fulle hus: Storfint besøk på Bibliotekscenen

Førstkommende torsdag gjester Knut Anders Sørum Bibliotekscenen i Hokksund for et fullsatt bibliotek.
Annonse

Sørum er kjent for sin store stemme, sitt varme vesen og sine underfundige låter i sjangeren soul på totendialekt. Sørum har en lang karriere som strekker seg helt tilbake til 90-tallet, via rockeband, Melodi Grand Prix og som vokalisten i «Skal vi danse» på TV2.

De fleste kjenner ham kanskje likevel best fra da han høsten 2016 gikk helt til topps i NRKs «Stjernekamp» og imponerte stort med sin fantastiske tolkning av Puccinis «Nessum Dorma».

Annonse

Sørum har gitt ut flere plater i sjangeren «Toten-soul» som han nærmest har fått æren for å ha oppfunnet. Han kombinerer soul med totendialekt til jubel fra kritikere, og musikken kan oppsummeres som en anmelder skrev, som om Prøysen møter John Legend.

Dette er ikke tilfeldig, for de to har vært store inspirasjonskilder for Sørum. I 2010 gav han ut en kritikerrost plate med tolkninger av nettopp Alf Prøysen sine sanger på plata «Prøysen».

Torsdag tar Knut Anders Sørum med bandet sitt og entrer den lille Bibliotekscenen i Hokksund. Billettene ble raskt revet bort og konserten er dessverre utsolgt.

Sted: Øvre Eiker bibliotek.
Tid: Torsdag 24. februar kl. 19.30.

Del:
Annonse