16. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

GA ALT - FIKK UTTELLING: Solbergs Christopher Nålby kjempet seg til straffe, og snudde kampen etter å ha ligget under til pause. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Knallsterkt SSK klare for NM-finale etter tredje strake seier mot Ready

Mens Mjøndalen tapte sin tredje semifinale mot Stabæk borte på Rud/Hauger, overbeviste Solberg med 3-1 borte mot Ready onsdag kveld, og er dermed klare for nok en NM-finale mot serievinner Stabæk.
Annonse

Etter en ustabil sesong har Solberg hatt en knallsterk sesongavslutning, som til slutt endte med tredjeplass på tabellen og avansement til semifinale mot Ready etter å ha slått ut Drammen Bandy i NM-sluttspillet, skriver DRM24.no.

Ready på sin side, som var både gullfavoritt og knuste det meste i serien, har hatt dalende form på slutten av sesongen, og måtte til slutt se at seriegullet glapp til Stabæk etter tap i seriefinalen mellom de to.

Annonse

Spenningen var dermed stor foran semifinalene mot Ready, som også har et par nøkkelspillere ute med skade. Solberg har imidlertid hamlet opp med Ready også tidligere i sesongen, og tok en sterk borteseier i første semifinale med 4-2 over Oslo-laget. Tidligere denne uka imponerte SSK voldsomt da de fulgte opp med hele 8-3 hjemme, og kunne dermed avgjøre det hele i ny bortematch på Gressbanen i Oslo onsdag kveld.

Tett og full tenning
Etter å ha ligget under 1-0 til pause i en jevnspilt førsteomgang tok Solberg grep om finalebilletten etter hvilen, og snudde kampen med tre scoringer på 20 minutter med en voldsom innsats.

Sist halvdel av omgang presset Ready på for utlikninger, og fikk en del cornere, men ingen uttelling foran mål i det som ble et tidvis dramatisk oppgjør med knallharde dueller og en del utvisninger.

Flere mål ble det imidlertid ikke, og alt i alt ble det en fortjent seier til Solberg, hvor Christopher Nålby, Emil Gulbrandsen og Sondre Kristoffersen ble målscorere for SSK.

En meget god prestasjon av Solberg før finalen mot Stabæk, som spilles på Rud-Hauger i Bærum 12. mars.

PS: Forrige gang de to lagene møttes ble det målfest og 8-8 på Stabekkbanen.

Se flere bilder fra kampen og video på DRM24.no

Del:
Annonse