28. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik ser det ut i Steinbergveien like ved stasjonen. Stolpen kan være til fare for lastebiler og andre trafikanter. (Foto: Benedicte Lensberg)

Knekt stolpe henger over Steinbergveien – blir kanskje fikset i kveld

En stolpe med strømførende ledninger henger faretruende over veibanen på Steinberg. Stolpen skal ha vært delvis knekt lenge, men uten at det er blitt gjort noe med den. I dag brakk den helt av og kan være til stor fare for trafikken.
Annonse

Ifølge lokale kilder har stolpen i Steinbergveien like ved stasjonen, vært delvis knekt i mange dager. En ny stolpe ligger på plass, men nå må det gjørs noe raskt. Ifølge vår leser er det overhengende fare for at lastebiler kan kjøre inn i stolpen.

Ifølge informasjonsansvarlig i Glitre, Ragnhild Ask Connell, har de hatt folk til å se på situasjonen og at de vil bytte ut stolpen så raskt som mulig. Men hun kan ikke si om dette skjer i kveld eller i morgen formiddag.

Annonse

I mellomtiden er det ingen planer om å stenge ett kjørefelt eller varsle på annen måte annet enn at det er satt opp to sperrebukker som stenger den ene kjørebanen.

Veien vil måtte stenges helt når utbedringen skal skje, opplyser Connell.

Del:
Annonse