17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vg2-elever fra salg, service og reiseliv gir hjelp med telefon, PC eller nettbrett til alle som stikker innom kantina på Øvre Eiker rådhus flere torsdager denne våren. (Foto: Juliane Aslaksen Fuglset)

Skoleelever fra Eiker VGS gir digital hjelp på biblioteket

Det er ikke bestandig så enkelt å finne ut av hvordan et nettbrett, en smarttelefon eller en PC fungerer. Derfor er Digihjelpen i regi av Øvre Eiker bibliotek blitt et populært og kjærkomment tilbud for mange.
Annonse

Biblioteket har fått med seg Eiker videregående skole på laget, og elever fra Vg2 på salg, service og reiseliv sitter flere torsdager klare til å hjelpe og gi råd til alle som stikker innom med store eller små digitale problemer.

De tre siste Digihjelp-dagene denne våren er 24. mars, 31. mars og 7. april. Åpningstiden alle dager er 13.30 til 15.15.

Annonse

Digihjelpen finnes i mange kommuner her til lands. Tilbudet er ment for folk i alle aldre som ønsker hjelp til å bli bedre på PC, nettbrett og smarttelefon.

Del:
Annonse