24. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Malin Pettersen gjester biblioteket i Hokksund torsdag 21. april. (Foto: Jonathan Vivaas Kise)

Malin Pettersen til Bibliotekscenen i Hokksund

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en oppadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid. Torsdag 21. april gjester hun Bibliotekscenen i Hokksund.
Annonse

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum i 2018, omtale fra blant andre Billboard, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske EP, og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression ser det ikke ut til å bremse ned.

Mange husker henne også fra TV 2-programmet Idol i 2005, hvor hun endte på niendeplass. Hun ga ut albumene Alonesome i 2019 og Wildhorse i 2020.

Annonse

For Wildhorse ble hun nominert til Spellemannprisen 2020 i klassen country. Hun vant NOPAs musikkpris for 2020 for låten «Wildhorse Dream» fra albumet.

Pettersen er også medlem av bandet Lucky Lips som kom til finalen i Melodi Grand Prix 2013.

De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. Og om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum.

På Bibliotekscenen denne kvelden stiller hun med gitarist Nikolai Grasaasen.

Torsdag 21. april kl. 19.30

Øvre Eiker bibliotek.

Del:
Annonse