24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En lastebil med henger kjørte av veien på Jungerveien opp mot Ormåsen i dag. Sjåføren kom fra det med et lite skrubbsår.

Måtte vike for bil – vogntog kjørte av på Jungerveien

Et vogntog med byggevarer til et av de nye feltene på Ormåsen, kjørte ved 12.30-tiden av veien. Sjåføren sier han måtte legge seg ut på veikanten for å unngå en møtende bil. Dermed gikk det galt.
Annonse

En lastebil med henger kjørte av på Jungerveien opp til Ormåsen i dag. Sjåføren sier til Eikernytt.no at det kom en bil i møte som ikke holdt siden sin og da lastebilen la seg helt ut på veikanten, gikk det galt.

Det er ingen veiskulder på denne strekningen og løs grus utenfor asfaltkanten. Dermed gikk det som det måtte. Lastebilen med henger dro av veien og tok med seg to lysstolper på veien.

Annonse

Øvre Eiker Energi er varslet om hendelsen og vil etter hvert sende folk for å erstatte de to stolpene. Om ulykken får noen konsekvenser for den øvrige gatebelysningen på strekningen, er usikkert.

Sjåføren kom fra det hele med et lite skrubbsår på kneet, men ellers like hel. Det ble en del skader på lastebilen, men ikke verre enn av dette lar seg reparere.

Det ble tilkalt to store bilbergere fra Drammen til stedet, den ene for å dra vogntoget opp – den andre for sikring. Det var lite last om bord i hengeren og lastebilen var tom.

Det foregår stor byggeaktivitet på Ormåsen om dagen og trafikken med lastebiler er stor. Krav om utbedring av veien har ligget der i mange år, men så langt har det ikke skjedd noe. Det kjøres tidvis også veldig fort på denne veien som har 70 km/t i bunnen og 60 km/t i selve bakkene.

Del:
Annonse