27. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lørdag stiller Lions-medlemmer opp på ulike steder for å selge tulipaner til inntekt for sitt ungdomsarbeid. – Ta med en bukett hjem, er deres oppfordring.

Tulipansalg skal gi mer penger til ungdomstiltak

Lionsklubbene over hele landet har førstkommende lørdag, 30. april sin årlige Tulipanaksjon. Den gir mer penger til ulike ungdomstiltak lokalt.
Annonse

Tulipanaksjonens overskudd er øremerket ungdomsarbeid i Lions og det holdningsskapende programmet i skole og barnehage, «Mitt Valg». Dette er helt avhengig av finansiering fra aksjonen.

I Øvre Eiker brukes «Mitt Valg» programmet i barne- og ungdomsskolene.

Annonse

I år får også toleransereise-gruppa ved Hokksund Ungdomsskole 10.000 kroner ved at de får 100 buketter med tulipaner som de selger og får alle pengene fra salget.

Lions motto er: «Bedre og bygge barn enn å reparere voksne».

– Du finner lørdag Lions-medlemmer på stand rundt i bygda – støtt opp og ta med en bukett for 100 kroner hjem denne dagen, sier Arne Ødegaard i Lions-klubben.

Ungdomsarbeid er en av de prioriterte områder for Lions og overskuddet av alle aktiviteter går uavkortet ut igjen som støtte til gode formål. Over halvparten av støttemidlene går til lokale formål.

Del:
Annonse