21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Cupsjef Øyvind Kjos ønsker ca. 1.000 spiller velkommen til Vestfossen Cup denne helgen.

Vestfossen Cup er tilbake med tusen spillere i aksjon

- Etter to års nedetid som følge av pandemien er det ekstra stas å kunne ønske alle velkommen tilbake til håndballcupen vår, som vi er så stolte av. Det sier cupsjef, Øyvind Kjos i VIF som får ca. tusen spillere på besøk denne helgen.
Annonse

105 lag deltar i årets cup og det skal spilles hele 293 kamper fordelt på 13 klasser fra 8 til 16 år. Det spilles kamper fra morgen til kveld i både Vestfossen Flerbrukshall, Sentrumshallen i Hokksund, Mjøndalshallen og i Ekneshallen. Totalt er ca. 1.000 spillere i aksjon denne helgen. Cupen starter allerede fredag 29. april og går til og med 1. mai.

Lag fra både fjern og nær
– I år har vi besøk fra flere lag i og rundt Oslo i nord til flere lag fra Telemark i syd. Det er spesielt gøy å se at flere klubber har Vestfossen Cup som tradisjon og kommer igjen år etter år. Det er også veldig mange lokale lag, så vi forventer flere spennende lokaloppgjør i løpet av helgen, sier Kjos.

Annonse

Mye mer enn håndball
Vestfossen Cup har som vanlig et bredt aktivitetstilbud i tillegg til det sportslige, noe både lokale og overnattende lag setter stor pris på.

Fredag er det duket for den store lagkonkurransen hvor 50 lag skal bryne seg på forskjellige utfordringer i kampen om «fete» premier.

Lørdag kveld er det Glow-stick diskotek for alle deltagerne i Papirkjelleren (et steinkast fra Vestfossen skole og Flerbrukshall), og kurs og quiz for laglederne og de eldre spillerne i Vestfossen Flerbrukshall.

Den perfekte sesongavslutningen
– Etter nok en pandemipreget håndballsesong unner vi alle håndballag en flott sesongavslutning, og vi legger ned enormt med dugnadstimer i planleggingen og gjennomføringen for at deltagerne skal få nettopp det med cupen vår, sier cupsjefen.

Enorm dugnadsinnsats
– Når vi summerer opp antall dugnadstimer som cupledelsen og ikke minst alle foreldrene bidrar med under cupen utgjør dette ett årsverk, hvor alt gjennomføres på dugnad. Vi er veldig stolte over den flotte innsatsen alle gjør og hva vi får til i klubben vår, sier han.

Ikke alene
Cupen er et stort arrangement og de klarer ikke dette uten hjelp fra sine gode samarbeidsklubber Hokksund IL og IF Birkebeineren, som tar seg av henholdsvis dugnaden i Sentrumshallen og i Ekneshallen.

– Dette er et godt og fruktbart samarbeid som vi setter stor pris på. Vi vil også takke våre sponsorer for støtte og bistand, sier Kjos.

Del:
Annonse