29. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Teslaen må trolig «avskrives» etter at den traff autovernet og fikk revet av høyre forhjul og hjuloppheng. De to kvinnene i bilen kom fra det hele uten skader.

Kjørte i autovernet på Ringeriksveien – vraket trolig Teslaen

To kvinner i en Tesla kom fra det med skrekken da de kjørte inn i autovernet ved kontrollplassen til Statens vegvesen ved avkjøringen til Strømbu og Kolbrækveien. Men bilen de kjørte fikk store skader og må trolig «avskrives».
Annonse

Det var klokken 10.10 at Sør-Øst 110-sentral meldte om ulykken. En bil hadde kjørt i autovernet og det var to personer i bilen. Begge kvinner som var på vei til Hemsedal på ferie. Den turen fikk en brå slutt.

Bilen traff autovernet med høyre forhjul, som ble revet av. Bilen fortsatte så over 100 meter langs autovernet før de fikk stoppet på busslommen i forbindelse med kontrollplassen. Bilen sto således ikke til hinder for trafikken, som gikk greit forbi i begge retninger.

Annonse

Ifølge kvinnene selv kom dette autovernet litt brått på dem og det er ikke første gang dette skjer. Støtavlederen som er begynnelsen på autovernet ved innkjøringen til kontrollplassen, er nemlig bare 14 dager gammelt. Det ble kjørt ned av en annen bil da, ifølge lokalkjente.

Kvinnen får beholde sertifikatet sitt så langt vi vet og at det er uoppmerksomhet som var årsaken til ulykken. Politiet har derfor opprettet sak.

Begge kvinnene ble sjekket av ambulansepersonell på stedet, men kom altså fra det hele med skrekken.

Hjulet ble liggende igjen mens bilen kjørte over 100 meter før den stanset. Brannvesenet rydder her etter ulykken.
Del:
Annonse