29. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Blir Vinmonopolet værende i Hokksund sentrum eller flytter det? Det er det store spørsmålet etter at de gikk ut og søkte etter nye lokaler litt tidligere i vår.

Søker nye lokaler: – Håper vi beholder polet i Hokksund sentrum

Vinmonopolet er på jakt etter lokaler i Hokksund og har søkt etter mulige lokasjoner. Men dagens utleier – Partum Eiendom – vil gjerne beholde polet som kunde og sier vil strekke seg langt for å få det til.
Annonse

Leiekontrakten som Vinmonopolet har i dag i Hokksund Nærsenter, går ut i september neste år, og da er det rutine hos statsbedriften at de går ut og søker etter lokaler og nye avtaler for de kommende 15 årene.

Ifølge Per Olav Miland i Vinmonopolet as har de fått en del spennende henvendelser og at det skal være en befaring av disse stedene 19. mai. Men noe navn vil han ikke gå ut med foreløpig av hensyn til gårdeierne.

Annonse

Han sier også at dette er helt normal prosedyre og at de i de fleste tilfellene ender opp med å forlenge leieavtalen.

Vil gjerne ha dem
Daglig leder i Partum Eiendom, Rune Bogen, sier til Eikernytt.no at de gjerne vil beholde polet som leietaker også de neste 15 årene.

– Vi har gitt innspill om at vi ønsker å være fleksible i forhold til lokalene og størrelsen. De ønsker seg ca. 100 kvadratmeter mer enn de ca. 320 de har i dag og vi har tilbudt dem å flytte våre kontorer for å kunne gi dem mer plass, sier Bogen.

Han mener det er viktig for Hokksund å beholde vinmonopolet i sentrum og husker debatten som gikk hardt for seg da det ble kjent at Vinmonopolet skulle etablere seg i Hokksund. Kampen sto da mellom Eiker Senter og en lokalisering i selve sentrum.

Rune Bogen vil ikke bli overrasket om også senteret har meldt sin interesse denne gang, men dette er altså ikke bekreftet av noen. Det er politikerne i kommunen som skal godkjenne en eventuell ny lokasjon dersom det blir aktuelt.

Del:
Annonse