13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det blir mye folk og mange biler på Burud førstkommende lørdag da Motorhistorisk senter inviterer til opplevelsesdag. (Foto: Privat)

Inviterer til opplevelsesdag på Motorhistorisk senter

Det er ikke bare «bilfrelste» eldre herrer som kan ha glede av en tur på Norsk Motorhistorisk Senter på Burud i Øvre Eiker. Førstkommende lørdag inviterer de nemlig alle til opplevelsesdag med 50- og 60-tallet som tema.
Annonse

– Vi i Motorhistorisk Klubb Drammen, som drifter Norsk Motorhistorisk senter på Burud, arrangerer Motorhistorisk opplevelsesdag for små og store lørdag 21. mai kl. 11.00 – 15.00, sier informasjonsansvarlig Dag Syvertsen.

I tillegg til mange flotte biler, kan han og senteret friste med et museum som er verdt et besøk i seg selv. Men årets åpne dag fokuserer på utrykningskjøretøy og dette er nok ekstra spennende for de yngste. Derfor blir det kjøreturer med utrykningskjøretøy for de minste og NAFs øvingsbane med små biler er åpen.

Annonse

For de med noen år på baken, spilles det 50- og 60-talls musikk, det blir pølser, brus og kaffe i pølsebua på stedet og Skrothaugen Maskinlag vil demonstrere noen av sine mange maskiner.

Merkeklubbene som holder til på senteret på Burud mellom Hokksund og Skotselv, vil ha stands ute på området og vise fram det beste de har av modeller. I tillegg kommer en rekke medlemmer for å vise fram sine veterankjøretøy.

Det er et allsidig museum på Burud og dette er verdt et besøk i seg selv. Her er det mye nostalgi og spennende gjenstander. (Foto: Privat)
Del:
Annonse