17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Dette er noen av elevene fra Eiker videregående skole som skal «ta over» restauranten Onkel Thor 31. mai. (Foto: Per Jørund Grøthe)

Eiker-elever «tar over» Onkel Thor

Elevene på Vg1 salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole har fått en spennende utfordring. 31. mai skal de nemlig ha ansvaret for blant annet serveringen ved utestedet Onkel Thor på Vestfossen.
Annonse

– Dette synes jeg høres veldig spennende ut. På denne måten får vi mye verdifull erfaring med kundeservice. Vi får også en prøve på hvordan det er å jobbe på en hektisk arbeidsplass. Vi skal kommunisere med restaurantens kokker og samtidig ta imot gjestene på en god måte, sier elev Linett Sanchez Hillestad.

Det er utestedet som har satt sammen menyen og står for matlagingen. Elevene skal som nevnt servere, og de har i tillegg vært involvert i markedsføring av kvelden. Hvem som helst kan bestille bord.

Annonse

Dette blir derfor en lærerik kveld på flere måter. Ellers nevner vi at Terje Severin vil komme og sette en spiss på kvelden med sin musikk, melder skolen på sine nettsider.

Del:
Annonse