19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sørensen Fisk og Vilt i Vestfossen stengte dørene for godt i dag etter å ha slitt med å få kundene tilbake etter at Mattilsynet påla stengning i slutten av mars.

Sørensen stengte på dagen – kan ikke leve av bare «likes»

Sørensen Fisk og Vilt i Vestfossen legger ned driften med øyeblikkelig virkning. Vi kan ikke leve av «likes», skriver Jannicke og Arild Sørensen på butikkens facebookprofil sent på kvelden 17. mai.
Annonse

Etter to års drift i Vestfossen, legger Arild Sørensen og kona Jannicke altså ned butikken med øyeblikkelig virkning.

De la ut denne meldingen på butikkens facebookside sent på kvelden 17. mai:

Annonse

– Sviktende omsetning og økte råvarepriser gjør det vanskelig å drive videre. Som tidligere nevnt er de fleste butikker avhengige av fysiske kunder og ikke «likes». Vi var bedre på «likes» enn kunder. Hilsen Jannicke og Arild.

Tirsdag 29. mars stengte Mattilsynet butikken i Vestfossen med umiddelbar virkning på grunn av dårlig renhold og dårlig håndtering av varene. Etter dette jobbet Arild Sørensen og kona gjennom påsken med å utbedre manglene samt gjøre storrengjøring i butikklokalet i Storgata.

De fikk grønt lys fra Mattilsynet til å gjenåpne butikken og 27. april annonserte de at de var tilbake igjen. Men selv om mange kunder trykket «liker» på det og andre facebookinnlegg butikken har hatt siden, sviktet de fysiske kundene.

Arild Sørensen og kona Jannicke gikk selv ut på facebook sent i går kveld og annonserte at de la ned etter to års drift i Vestfossen.
Del:
Annonse