21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En godt voksen kvinne kjørte ut i Drammensveien og traff bussen i siden. Hun ble ikke skadet, men kjørt legen sin for en sjekk.

Kjørte i siden på bussen – mistet førerkortet

En eldre kvinne er foreløpig fratatt førerkortet etter at hun kjørte i siden på bussen ved Hellik Teigen i ettermiddag. Ingen ble skadet i uhellet, men kvinnen er kjørt til lege av slektninger.
Annonse

Det var klokken 14.39 i ettermiddag at politiet meldte om en trafikkulykke mellom en personbil og buss i krysset mellom Drammensveien og stikkveien over mot E 134. En eldre kvinne kom fra E134 og skulle svinge mot Hokksund. Her har hun vikeplikt for kryssende trafikk.

Hun traff bussen på siden og det ble store materielle skader på bilen hennes. Bussen var derimot kjørbar etter hendelsen.

Annonse

Kvinnen ble ikke skadet i kollisjonen med bussen, men ble likevel kjørt til fastlegen sin av slektninger. Politiet har besluttet midlertidig beslag av førerkortet til kvinnen.

Veien var tidvis helt stengt forbi ulykkesstedet, men frivillige dirigerte etter hvert trafikken forbi stedet. Veien er nå ryddet og det er fri ferdsel på stedet.

Del:
Annonse