7. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det vanket bløtkake på de ansatte ved Posten i Hokksund. F.v. Kristin S. Bakke, Ania Rogulska og Jens Morten Nordhagen Kjendlie.

Extra Hokksund kåret til beste Post i Butikk i 2021

Under Postens distriktssamling for kort tid siden stakk Extra Hokksund av med prisen for beste Post i Butikk i Buskerud, Oppland og Telemark.
Annonse

– Det er utrolig moro å få en slik påskjønnelse. Vi legger ned mye stolthet i å levere best mulig kvalitet på en tjeneste som benyttes av så mange kunder, sier Ania Rogulska, postansvarlig hos Extra Hokksund.

Vinneren kåres under den årlige distriktsamlingen hvor alle butikksjefer eller postansvarlige fra butikkene samles, skriver Coop i en pressemelding.

Annonse

– Vi setter stor pris det gode arbeidet butikkene utfører på vegne av Posten. Grunnen til at vi har disse kåringene er fordi vi vil gi de flinke medarbeiderne heder og ære for den gode jobben de gjør for oss gjennom året, sier Frode Fyllingen, direktør for Servicenett i Posten.

Prisen for beste Post i Butikk går til den butikken som Posten Norge mener leverer best på blant annet service, kvalitet og kompetanse i sitt distrikt.

Del: