28. november 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra premieutdelingen i 2019 med mange flotte premier. Arrangøren lover et stort premiebord også i år for begge klasser. (Fotomontasje)

Endelig klart for nytt dorgetreff på Eikern

Eikern Fiskevernforening kan igjen ønske velkommen til dorgetreff på Eikern førstkommende helg 4. og 5. juni. Det er tatt mye stor ørret i Eikern denne våren så det kan love godt for fiskekonkurransen.
Annonse

Som vanlig – før pandemien – er oppmøtet på Thorrud Camping lørdag formiddag. Det fiskes fra 12 til 18 på lørdag og fra 21 på lørdag kveld til 10 på søndag formiddag. Premieutdeling er så raskt som mulig etter dette.

Har du ikke meldt din interesse for å bli med på denne årlige konkurransen, er det ikke for sent. Du kan nemlig melde deg på samme lørdagen og det koster kun 300 pr. team. Det er tillatt med inntil åtte stenger pr. båt under denne konkurransen.

Annonse

Det er kun ørret som teller med i konkurransen og det er et minstemål på 45 cm. som gjelder ved innveiing. Er fisken under mål blir det registrert som øvrig fangst. Men det er satt opp en ekstrapremie i egen gjeddeklasse. Får du en gjedde som er nærmest mulig gjennomsnittsvekten av alle som blir tatt denne helgen, kan du gå hjem med 2.000 kroner i lomma.

Sosialt samvær
Som før er det lagt opp til grilling som sosialt samvær på Thorrud Camping mellom de to fiskeøktene. Alle må ta med egen grillmat, men arrangørene sørger for tak dersom det blir dårlig vær.

Fisket vil foregå gjennom hele natt til søndag og det er påbudt med lys på båtene som skal delta her av sikkerhetsmessige grunner og i henhold til sjøvettreglene.

Juniorer under 16 år kan fiske gratis lørdag med maks to stenger pr. fisker. Det er ikke minstemål for juniorer og alle fiskeslag teller her. Men ørret rangeres først ved lik vekt.

Del:
Annonse