18. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

RASKEST: Frank Tore Larsen (t.h.) og kartleser Torstein Eriksen kjørte fra alt og alle i strålende sommervær på Aurskog Høland Rally. (Foto: Privat)

Rally Aurskog-Høland: Larsen til topps igjen

Mens Anders Grøndal måtte bryte sitt andre løp rad etter en tur i grøfta på første etappe, kjørte Frank Tore Larsen inn til overlegen seier og full poengfangst i 5. NM-runde lørdag.
Annonse

Etter sin andre NM-seier av fem mulige har Frank Tore Larsen nå passert WRC-fører Ole Christian Veiby tetstriden, og ligger bare få poeng bak Eyvind Brynildsen som leder NM-sammendraget, skriver DRM24.

På grusveiene på Bjørkelangen måtte imidlertid Brynildsen se seg slått av «radarparet fra Steinberg» med god margin – hele 27,73 sekunder sammenlagt, og ned til Veiby på tredjeplass var det hele 1.14.74 minutt.

Annonse

Drammenserne var i teten hele veien gjennom hele løpet, og var også raskest på Power Stage etter alle løpets åtte fartsetapper (4×2) – og noterte seg dermed full poengmessig uttelling i Aurskog-Høland Rally, som i årets utgave hadde gjort flere endringer på løypa.

«Drammenser nummer to» i NM-sammendraget, Anders Grøndal, måtte bryte løpet allerede på SS1. Det er drammenserens andre brutte løp på rad, og Grøndal må dermed se langt etter medaljer i årets norgesmesterskap i rally.

PS: Oppsummering av rallyrunden går klokken 22.10 søndag på NRK1.

Del:
Annonse