31. mars 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

PK Svensrud er vant til å kjøre på store arenaer når han deltar i VM i Enduro. Det blir litt mindre forhold på Eiker Senter lørdag, men han lover underholdning sammen med broren sin.

Sommermarked med fart og spenning på Eiker Senter

Førstkommende lørdag – 18. juni – blir det fart og spenning utenfor Eiker Senter. Da stiller nemlig Svendsrud Racing Team opp for å kjøre et aldri så lite «familiemesterskap» i Enduro. Nå bygges det egen løype til lørdagen.
Annonse

Brødrene Per Kristian (21) og Ole Andreas Svensrud (17) kjører begge på landslaget i Enduro denne sesongen. Per Kristian – bedre kjent som bare PK – kjører full VM-serie. De skal sammen sørge for en oppvisning i hva denne tøffe motorsporten går ut på.

Med seg har de Atle Olsen som speaker. Han skal sørge for å holde god stemning under racene denne dagen og det blir satt opp en egen stand slik at du kan møte gutta og høre mer om denne sporten.

Annonse

Men det er ikke bare to-hjulinger du kan se i aksjon denne dagen. Rust Motor Company med Svein Rust i spissen har bygd opp en betydelig samling med biler, både veteranbiler og nyere modeller. Deler av denne samlingen blir vist ved senteret.

Mye for barna
Det er ikke bare ting som bråker som fenger denne dagen. I motsatt ende av skalaen for bråk er det Eiker Sjakklubb som stiller. På deres stand kan du finne noen å spille med eller mot og kanskje lære noen triks for å bli en bedre spiller. Dette er en aktivitet som passer for alle aldre.

Eiker Senter frister også med gratis hoppeslått. Spekebua tenner opp grillene og byr på grillmat med mere til hyggelig priser – lover de. Fiskum Fruktpresseri og deres eplemost ble kåret til Årets drikke av det Norske Måltid i fjor og de kommer med et stort lager av varer.

Også Norske Redningshunder stiller opp lørdag. De vil vise fram hundene sine og fortelle om det viktigste arbeidet de gjør når det gjelder søk og redning landet over.

Det blir også flere stands – blant annet Mobile og Trening for deg.

Senterleder Gry Harbu gleder seg til lørdagens sommermarked. I år satser de ekstra på dette markedet med å bygge egen løype til Enduro-showet og utstilling av biler sammen med mange gode tilbud.
Del: