25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er allerede nå stor interesse for å bli med på markedsdagene i september i Mjøndalen. (Arkivfoto)

Stor interesse for Mjøndalsdagene til høsten

Mjøndalen Handel og Serviceforening kan allerede nå melde om rekordstor interesse for årets Mjøndalsdager. 16. til 18. september er holdt av til folkefest i Mjøndalen sentrum.
Annonse

Arrangøren er allerede nå i gang med å kartlegge aktører som ønsker å ha bod eller stand. Det har resultert i rekordmange påmeldte, og det står i stil til alle henvendelsene Handel og Serviceforeningen også har fått fra publikum og lokale bedrifter.

Årets program består av alt fra Oktoberfest og idrettstorg i regi av MIF, til konsert med The Johnny Cash & June Carter Show og marked i Hermans Hage. Og det vil komme til flere innslag i tiden som kommer.

Annonse

Det blir blant annet et eget program for barn og unge og en Stasjonbyvandring i samarbeid med Eiker Arkiv, er under planlegging.

– Den store interessen kan tas som et tegn på at pandemien er lagt bak oss, og både publikum og næringsliv er klare for å ta i bruk det offentlige rom igjen, sier daglig leder i Mjøndalen Handel- og Serviceforening, Tor Erik Fredheim.

Programmet for dagene finner du her

Del:
Annonse