26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

MIF G15 har gjort det best av våre lokale lag i denne klassen og gikk videre til A-sluttspillet. (Fotos: Privat)

Hjørring i Danmark: Solid spill av MIF i Dana-Cup

Mjøndalen Idrettsforening har sammen med Solberg en solid delegasjon med i Dana-Cup i Danmark. Spesielt godt har MIFs gutter 15 spilt og skal nå være med i sluttspillet.
Annonse

MIF G15 gikk ubeseiret gjennom sin pulje og endte med ni poeng og en sterk puljeseier.

Første dagen slo de Hirtshals og Smørås fra Bergen, og i dag spilte de en tøff kamp mot et akademi fra London med spillere fra Bangladesh. Denne kampen vant de 3-2 og er videre til A-sluttspill.

Annonse

Deres neste kamp er 16. dels finale mot enten Viking eller Ulleren.

Også MIF G16 1 vant sin pulje med knapp margin, én seier og to uavgjort og fem poeng holdt til puljeseier og A-sluttspill. Deres neste kamp er 16. dels finale mot enten Ham Kam eller Forus/Gausel IL.

MIF G16 2 fikk det tøft mot Mandalskameratene og tapte. Knall bra match i deres siste kamp i puljespillet, råsterk kamp mot et Portugisisk lag. 2-1 tap, men spilte med innsats, lagånd og kameratskap. De skal ut i et B sluttspill.

Jenter 17 bestående av spillere fra Mjøndalen og Solberg.

MIF Jenter 17 har spilt sine kamper i puljen og endte på tredjeplass i sin pulje og skal ut et B-sluttspill, melder MIF Fotball Breddeavdeling på sine Facebooksider. Jentelaget består av 18 spillere og fire trenere. I tillegg har de med seg to mammaer.

Dana-Cup foregår i Hjørring. MIF og Solberg utgjør en solid tropp hos våre naboer i sør. G15 er der med fire ledere og 18 spillere. G16 er 31 spillere og tre ledere. Jentene er et samarbeidslag med Solberg.

MIF G16-1 tok seg også videre til A-sluttspill med én seier og to uavgjorte kamper.
MIF G16-2 må nøye seg med B-sluttspill, men det ser ikke ut til å legge noen demper på verken lagånd eller gleden av å være på cup i Danmark.
Lagene på Dana-Cup får tid til å gjøre litt annet enn bare å spille fotball.
Del:
Annonse