13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Hokksund-bandet «I Swear Damnation» jobber nå med en ny plate på norsk samtidig som de legger opp til flere konserter denne høsten.

Hokksund-band: Jobber med nytt album og booker konserter

I mai ga bandet «I Swear Damnation» ut sin singel «The Disobedient». Nå jobber de for fullt med en ny plate innen sjangeren death metal, med elementer fra black og progressiv metal. Den nye plata kommer på norsk.
Annonse

I Swear Damnation består av ex-medlemmer fra band som, Funeral, MindGrinder og Silent Vanquish. De kommer fra Hokksund, og ble startet allerede i 2015. I Swear Damnation har to EP-er under beltet – foreløpig.

I sommer har bandet med Mats Lerberg som vokalist hatt flere konserter, og flere skal det bli. Så langt er de booket inn på tre – i Oslo og Tønsberg. Men ingen lokalt, noe de håper å kunne gjøre noe med.

Annonse

– Vi har også lyst til å arrangere en mini black/death metal festival, med fri aldersgrense, i Øvre Eiker. Hvor unge, mindre og nyetablerte band kan spille sammen med mer etablerte band. Vi vil satse på en salig blanding av metal band, hvor folk som er interessert, eller bare nysgjerrige på metal sjangeren kan komme, sier Lerberg.

Når og om dette kommer i stand er imidlertid ikke klart.

– Vi har hatt med en norsk låt på de tidligere utgivelsen, men denne gang blir det bare norske tekster, sier Mats til Eikernytt.no.

Han lover å holde fansen oppdatert på gruppas facebookside om når det nye albumet er klart for utgivelse.

«The Disobedient» er spilt inn i «Hatets Katedral Studio» som også fungerer som bandets øvingslokale i Vestfossen.

Bandet består av fire stykker:
Mats Lerberg – Vokal & Gitar
Dan W. Jensen – Trommer
Lasse Haugen – Gitar
Kenneth Hestholm – Bass

Del:
Annonse