29. september 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Programmet for høsten på Øvre Eiker Bibliotek er nå klart. Det finner du på nettet eller i trykt format på biblioteket.

Variert program på Øvre Eiker bibliotek denne høsten

Sommeren er på hell, og Øvre Eiker bibliotek har høstens arrangementsprogram klart. Det byr på varierte aktiviteter og kulturinnslag.
Annonse

Allerede i august inviterer de til høstens første popquiz med Jon Vidar Bergan. Her kan du virkelig bryne deg på de vanskeligste musikkspørsmål. Ta med deg de mest musikkinteresserte vennene dine og ta turen.

I september starter konsertprogrammet opp. Denne høsten er det fem Tussmørke torsdager å se frem til, med variert innhold. Viser med Louis Jacoby, akustisk hyllest til Bruce Springsteen med Terje Espenes og bluegrass med det lokale bibliotekbandet Restless er noe av det som kan lyttes til fra Bibliotekscenen.

Annonse

Denne høsten inviteres det også til to lørdagskonserter, kalt Lun Lørdag. Først ut er lokal visesanger, Jon Wold. Han tar med seg gode musikere og sine favorittviser til scenen lørdag 10. september.

Jon Wold tar med seg gode musiker og spanderer en lun forestilling på lørdag 10. september.

I midten av september inviterer biblioteket til en spennende byvandring sammen med tidligere journalist og forfatter, Odd Myklebust. Han tar for seg dramatiske hendelser og lokal krigshistorie fra 2. verdenskrig i Hokksunds gater.

Resten av høsten kan du blant annet få med deg spennende forfattermøte med Atle Berge, en presentasjon av årets romaner, lokalhistorisk foredrag om lovløse tilstander i Vestfossen, høstferietilbud til de minste og gratis sliping av skøytene dine til vintersesongen.

Tilbudene er varierte og mange. Faste tilbud som språkkafeer, lesesirkler, fikselaug, digikafeer og lesestunder er også på programmet.

For hele programmet, sjekk ut hjemmesidene til biblioteket eller plukk med deg et program neste gang du er innom.

Restless er bibliotekets eget «husband» og underholder gjerne fra Bibliotekscenen.
Del: