11. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fire Glade Lakser mer ordfører Knut Kvale som «forsterkning» sto for underholdning og allsang på Sanden Hotell.

«Stinn brakke» med Allsang på Sanden i sommervarmen

Det var mildt sagt varmt på Sanden Hotell torsdag kveld da Fire Glade Lakser og Hokksund Mannskor bød opp til Allsang på Sanden. Allerede to timer før selve arrangementet var det fullt opp med publikum på terrassen.
Annonse

Etter to korona-år var det med stor glede at mannskoret og de fire glade laksene som utgjør bandet, kunne ønske velkommen til den 10. utgaven av Allsang på Sanden. Dette er et meget populært arrangement som danner starten på årets 59 grader nord – Hokksund By- og Laksefestival.

Allerede fra klokken 17 var det fullt på terrassen slik det pleier. Mange kommer tidlig for å sikre seg de beste plassene, få seg god mat og litt i glasset for det hele begynner kl. 19.00.

Annonse

I år hadde mannskoret også fått med seg ordfører Knut Kvale på scenen. En ikke helt for komfortabel ordfører stilte opp og sang, men om han blir fast medlem av koret er en helt annen sak.

Cathrine Isachsen, Kate Gulbrandsen og Elin Kristoffersen deltok også som solister og «kordamer» under flere av sangene og var med på å sette god stemning i publikum. Kate sang også den nye Hokksund-sangen.

Det er i år 10-års jubileum for dette populære arrangementet, som trekker flere hundre av det godt voksne slaget. Det var neppe noen publikumsrekord i år – kanskje mye på grunn av varmen. Helt uoffisielle målinger viste en gradestokk på 33 grader i Hokksund denne kvelden.

Noe av det som gjør dette arrangementet så populært er at det er gratis å komme inn, det er ikke noe kjøpepress og det er et nivå på lyden som gjør at det faktisk går an å snakke sammen.

Fredag fortsetter by- og laksefestivalen med arrangement for barna fra kl. 17.00 i Skriverparken. Deretter er det konkurranse om å bli Hokksunds Tøffeste bedrift før Sanden Hotell igjen byr inn til konsert – denne med tribute til ABBA.

Her er noen bilder fra torsdagens Allsang på sanden.

Del:
Annonse