23. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

OSO troner på toppen av pallen etter en sterk innsats. Arnesen Maling & Interiør kom på andreplass, mens Irby Elektro kom på tredjeplass.

OSO stakk av med seieren og ble Hokksunds tøffeste bedrift

Det var til slutt OSO Hotwater som gikk seirende ut av kampen om å bli Hokksund tøffeste bedrift under åpningen av 59 grader Nord – Hokksund By- og Laksefestival i kveld. De var kun 5,1 sekund før Arnesen Maling & Interiør.
Annonse

Det ble en jevn kamp mellom de tre beste lagene etter at alle de 14 lagene hadde forsøkt seg gjennom en løype med kjente øvelser i havna på Hokksund Camping. Men det skulle være en tilsynelatende enkel øvelse som kasting på bokser som skilte lagene mest.

Laksesvevet gikk greit for de fleste selv om det var lite vann i havna. Vannsklia bød på flere spektakulære svev og krumspring selv om stilen ikke telte veldig mye i denne sammenheng.

Annonse

Men øvelsen som skilte mest var kasting på bokser der alle skulle ned fra bordet. Høyt stressnivå og overtenning preget flere av lagene og dette ble utslagsgivende i både den innledende runden og ikke minst i finalerunden med de fire beste lagene.

Tømmerlensa var også en utfordring for flere av deltakerne. Noen tok denne med største selvfølgelighet mens andre igjen måtte i vannet opptil flere ganger før de kunne slå i kubjella som markerte målgang.

Kristoffersen as har hevdet seg bra i alle år, men traff ikke helt i år. Derimot ankom de med stil.

OSO Hotwater gikk altså av med seieren i finalen etter en feilfri øvelse. De ble klokket inn på 51,9 sekunder. På andreplass kom Arnesen Maling & Interiør med tiden 57,0 sekunder. deretter var det bare ni tiendedeler ned til tredjeplassen. Irby Elektro ble nemlig klokket inn på 57,9 sekunder.

Dette firmaet hadde med to lag – men lærlingene på det andre laget, greide ikke å holde hodet kaldt. De kastet seg bort og havnet på fjerdeplass med tiden 1,47 minutter.

Lørdag fortsetter bykampen med laksefiske for store og små, bykamp med diverse øvelser og det hele starter med offisiell åpning foran rådhuset kl. 13.00. Men laksefiskerne er i gang lenge før det.

Vinnerlaget fra OSO består av Alexander Jensen, Joakim Jacobsen, Kristoffer Brecke og Gard Filip Dalby Løkka.

Det var mye publikum på Hokksund Camping denne fredagskvelden og de fleste lagene hadde egne supportergjenger som heiet fram laget sitt.

Vannsklia bød på en rekke spektakulære hopp i et havnebasseng som hadde veldig lav vannstand.
Tømmerlenka ble en utfordring for mange og flere måtte i vannet. Da går klokka fort.
Del:
Annonse