21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

TRASS spilte for flere hundre unger og deres pårørende i Skriverparken fredag ettermiddag.

TRASS – rocka med «kidsa» i Skriverparken

De er herlig ukorrekte i handling når de kaster ut godteri til ungene foran scenen. Ikke rart at dette bandet er blant favorittene til ungene i distriktet. Fredag spilte de foran flere hundre unge og deres foreldre i Skriverparken.
Annonse

Hvem har lyst på godteri? er en populær sang. Det er kanskje ikke rart når bandet samtidig kaster ut masse løst godteri ut fra scenen til fengende rytmer som selv de voksne må trampe takten etter.

Flere hundre var møtt opp til åpningen av by- og laksefestivalen fredag ettermiddag i Skriverparken. Dette var en gratiskonsert som fenget de fleste selv om det var vel varmt for mange.

Annonse

De tre «barnehageonklene» Eskil Aasland på trommer, Mats Nedberg på gitar og vokal og Espen Tormodsgard-Henriksen på bass og vokal, har alle lang erfaring med barn. De har nemlig jobbet lenge i barnehage. Mange av sangene er nettopp komme til i samarbeid med barna selv og vi finner alt fra godteri til miljøengasjerte tekster som omhandler hvaler og plast.

Det var i hvert fall tydelig at ungene hadde hørt mange av sangene før og var med fra første stund med både sang og dans. Bandet, som har spesialisert seg på å spille for nettopp barn, har innledet et samarbeid med Trygve Ingebretsen i Hokksund Mannskor. Dette for å skaffe dem flere spillejobber og større bredde.

Her er noen bilder fra fredagens konsert.

Del:
Annonse