14. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Thea Isabel Trøan Holm (11) og Aina Louise Trøan Holm (10) fra Krokstadelva har fått prøve seg på operaens sommerskole den siste uka. (Alle foto: Privat)

Lokale talenter på Barnekorets Operaskole i Oslo

Thea Isabel Trøan Holm (11) og Aina Louise Trøan Holm (10) er begge fra Krokstadelva og den siste uka har de vært så heldige å fått være med på Barnekorets Operaskole i Operaen i Oslo.
Annonse

De har øvd denne uka sammen med flere barn i alderen 10-13 år, samt sammen med solister fra barnekoret til Operaen, til en forestilling og fremføring på Scene 2 i Operaen fredag.

Her spilte de i stykket «Operaspirer» – en monsteropera, med handling om Hans og Grete pluss faren og fire «monstre» som; monsteret, dragen, trollet og heksa.

Annonse

Thea og Aina har stortrivdes på operaskolen denne uka, samt ikke minst fremføringen de hadde på Scene 2 fredag.

De to søstrene fra Krokstadelva har vært en meget travel teater-vår og – sommer. De hadde i mars rollene som henholdsvis «Alice» og «Dronninga» NEBUTs teaterskole-oppsetning av «Alice i Eventyrland».

I april de var med på Hokksund Byteater Jr. teaterskole, med roller som «Bestemor» og «Ekornbarnet Lise» i Hakkebakkeskogen.

Begge var også med i Hokksund Byteater Jr. oppsetning av Kardemomme By, med roller som «Kamomilla» og «Remo».

Og om dette ikke var nok så har Thea vært veldig heldig, da hun denne høsten skal få være med å spille i «Jakten på Juleskurken» som settes opp ved Drammens Teater med forestillinger i november og desember.

Her noen bilder fra operaens skole for barn den siste uka.

Thea og Aina har stortrivdes på operaskolen denne uka, samt ikke minst fremføringen de hadde på Scene 2 fredag.

Del:
Annonse