23. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tonje Pedersen ble norgesmester for 11. gang sist helg og kommer til Eiker Senter for å vise sine ferdigheter på brettet.

Skal showe: Morgesmestre i skateboard til Eiker Senter

Lørdag 20. august kommer norgeseliten av skatere med norgesmesterne Fredrik Tangerud og Tonje Pedersen i spissen til Eiker Senter. Her skal de holde et show for store og små.
Annonse

Tonje Pedersen vant sitt 11. norgesmesterskap sist helg og fikk dermed kongepokalen. Hun er klar for å vise sine ferdigheter under arrangementet i Hokksund. Det er stadig flere jenter som skater og dette vil arrangøren forsøke å vise fram denne lørdagen.

Sist det var et slikt show i Hokksund var i 2020 og det trakk mye folk selv om det var visse koronarestriksjoner den gang. Det er det ikke nå og alle er velkommen til å se spektakulære triks på disse brettene.

Annonse

Eiker Senter holder dette arrangementet i forbindelse med skolestart og det blir noen flere aktiviteter utenfor og inne i senteret. Blant annet kommer Grandiosa-bilen fra Stabburet og det er alltid populært blant ungdommen.

Fredrik Tangerud klatret til topps på pallen under NM og kommer for å showe for Hokksund-publikummet.
Del:
Annonse