28. september 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tonje Pedersen ble norgesmester for 11. gang sist helg og kommer til Eiker Senter for å vise sine ferdigheter på brettet.

Skal showe: Morgesmestre i skateboard til Eiker Senter

Lørdag 20. august kommer norgeseliten av skatere med norgesmesterne Fredrik Tangerud og Tonje Pedersen i spissen til Eiker Senter. Her skal de holde et show for store og små.

Tonje Pedersen vant sitt 11. norgesmesterskap sist helg og fikk dermed kongepokalen. Hun er klar for å vise sine ferdigheter under arrangementet i Hokksund. Det er stadig flere jenter som skater og dette vil arrangøren forsøke å vise fram denne lørdagen.

Sist det var et slikt show i Hokksund var i 2020 og det trakk mye folk selv om det var visse koronarestriksjoner den gang. Det er det ikke nå og alle er velkommen til å se spektakulære triks på disse brettene.

Annonse

Eiker Senter holder dette arrangementet i forbindelse med skolestart og det blir noen flere aktiviteter utenfor og inne i senteret. Blant annet kommer Grandiosa-bilen fra Stabburet og det er alltid populært blant ungdommen.

Fredrik Tangerud klatret til topps på pallen under NM og kommer for å showe for Hokksund-publikummet.
Del: