7. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gjennom hekken og i den store møllesteinen. Til alt hell ble verken kvinnen som kjørte eller den halvannet år gamle jenta skadet.

Kjørte ut med barnebarnet i bilen – Hendig uhell, sier politiet

En lokal kvinne i 60-årene var skikkelig uheldig da hun skulle kjøre ut fra parkeringsplassen ved Hokksund Camping i formiddag. Hun kjørte gjennom hekken til Skriverparken og landet i en stor møllestein – med barnebarnet i baksetet.
Annonse

Til alt hell kom ingen av de to til skade. Begge ble sjekket av ambulanse på stedet og den lille jenta på halvannet år så ut til å ta all dramatikken med stor ro. Hun fikk en plastsprøyte med vann til å leke med og det var stor stas for den lille jenta.

Kvinnen i 60-årene ble rutinemessig sjekket av politiet med en blåseprøve. Hun blåste til null og dermed var ikke dette en sak for politiet. De ser på dette som et hendig uhell der kvinnen bommet på reversen på den relativt nye Audien.

Annonse

Bilen fikk store skader i fronten etter det ublide møtet med hekken og så møllesteinen. Den store og tunge steinen ble veltet i sammenstøtet. Brannvesenet måtte plukke plastdeler og det lakk kjølevæske fra bilen.

Det jobbes nå med å få en kranbil til plassen for å få heist bilen opp på parkeringsplassen igjen uten at den får ytterligere skader.

Det var to unge gutter som var vitne til hendelsen og som meldte fra til nødetatene.

Politi og brannvesen rykket ut sammen med ambulanse til denne litt spesielle utforkjøringen ved Skriverparken og Hokksund Camping.
Del: