1. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vegard Hansen skaffet seg ny jobb på rekordtid. (Foto: MIF)

Fikk sparken i Mjøndalen – nå blir han Discoverys fotballekspert

Tidligere Mjøndalen-trener Vegard Hansen blir fotballekspert hos Warner Bros. Discovery. Det skjer bare få dager etter at han fikk sparken i Mjøndalsklubben.
Annonse

– Vi får inn en kjemperessurs i Vegard Hansen, som er som en institusjon å regne når det kommer til de øverste divisjonene i norsk toppfotball. Vi er svært glade for at han blir en del av vårt lag, sier nordisk sportsdirektør i Warner Bros. Discovery, Morten Johannessen til fagbladet Kampanje.

Det er flere som sammenlignet innflytelsen Vegard har hatt i Mjøndalen med selveste Nils Arne Eggen etter at han avsluttet som trener der. Det gir et godt bilde på den kompetansen kanalen nå får inn i sitt studio,

Annonse

Vegard Hansen fikk i forrige uke sparken som hovedtrener i Mjøndalen etter over 16 år i stillingen. Allerede førstkommende søndag debuterer han som fotballekspert, hvor han vil utgjøre ekspertpanelet i Fotball Direkte og Fotballrunden på Max og Discovery+.

Les hele saken i Kampanje her!

Del: