3. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Årets Vestfossen Marken var gjenkjennelig på de fleste områder selv om underholdning og bespisning var flyttet til parken hvor det også var et stort lekeområde for barna.

Strålende og varm start på Vestfossen Marken

Etter at det pøste ned mens arrangørene rigget og gjorde forberedelser til årets Vestfossen Marken på fredag kveld, ble det en strålende og ikke minst varm start på årets arrangement lørdag. Vel varmt syntes mange og etterlyste telt og parasoller.
Annonse

Årets Vestfossen Marken er som kjent tatt over av en gruppe ildsjeler fra VIF som tidligere har hatt ansvaret for dette arrangementet. Og med endringen i eierstrukturen ble det også endringer i selve arrangementet.

Den tradisjonelle Kiwi-scenen er borte og erstattet med bilsalg. I stedet foregår all underholdning fra scenen i parken sammen med det meste av bespisning.

Annonse

Åpningen lørdag var det Torodd Eriksen fra kulturkontoret som sto for. Det lokale bandet «Spiller ingen rolle» entret så scenen etterfulgt av tryllekunstneren Vegardo. Han kom tilbake litt senere på dagen for å underholde både stor og små – mest det siste. Vestfossen Salongorkester spilte og koret Vox Egeri avsluttet underholdningen fra scenen denne dagen før bandet River Bank Ltd spilte på brygga. Her var det blues med skikkelig trøkk.

Årets marken var gjenkjennelig på det meste – også med stands av ulike foreninger og lag, politiske partier som viste seg fram og ulike firmaer som solgte varer og tjenester.

Søndag
Søndagens program starter med gudstjeneste før det blir «Godt og blandet» med Mari og James fra scenen. Søndagen byr også på konsert med Vestfossen Mannskor, Stina Nordskog med Berdon Kirksæther og gjengen før det populære barnehagebandet TRASS skal rocke for kidsa.

Søndagen avsluttes med finalen i dekkskiftekonkurransen og utdeling av prisen som Motornes Mester. I tillegg blir det utdeling av diverse priser, trekning av lotterier og ikke minst offentliggjøringen av hvem som blir Årets Vestfossing. Det siste er det grendeutvalget som står for.

Her noen bilder fra Vestfossen Marken lørdag.

Del: