20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra fjorårets arrangement med frokost i det fri utenfor Kafé Kraft.

Mjøndalsdagene med variert program kommende helg

Over 40 lag og foreninger har meldt seg på til å ha stand i gatene under årets Mjøndalsdager. I tillegg stiller over 20 produsenter med bod på Markedet i Hermans Hage. Det hele starter fredag med underholdning for barna.
Annonse

Mjøndalsdagene arrangeres av Mjøndalen Handel og Serviceforening i samarbeid med MIF. I år byr de på underholdning for de minste med klovnen Ekko i Oktoberteltet. Down Under byr på ungdomskonsert fredag kveld og i Oktoberteltet er det The Johnny Cash & June Carter Show.

Lørdagen starter med første Sprek frokost på torget og så Brun frokost ved Kafé Kraft. Deretter rigger KFUK-KFUM-speiderne opp en camp med ulike aktiviteter for store og små i anledning foreningens 100-års jubileum.

Annonse

Lørdagen byr også på åpning av noe som kalles Idrettstorget og her vil Showkoret Samklang spille en viktig rolle. MIF og NOR92 vil dessuten fylle torget med ulike aktiviteter.

Det blir som sagt en rekke markedsboder i Mjøndalen denne helgen i tillegg til en lang reke aktiviteter og konserter.

Søndag er det åpning på Portåsen, spise for en 100-lapp i Oktoberteltet og stasjonsbyvandring i regi av Eiker Arkiv. Det er med andre ord noe for enhver smak i Mjøndalen denne helgen.

Du finner hele programmet HER

Del:
Annonse