23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Elisabeth «Bettan» Andreassen kommer til samfunnshuset i Mjøndalen førstkommende onsdag.

En levende legende kommer til samfunnshuset i Mjøndalen

Konsertserien Akustisk i Eiker satser videre, og førstkommende onsdag er det klart for en ny runde med «musikalsk nærhet» i Mjøndalen. Og denne gangen er det ingen ringere Elisabeth «Bettan» Andreassen som står på scenen.
Annonse

Med seg har hun to fantastiske musikere, den en av med sterk lokal tilhørighet. Vestfossingen Petter Anton Næss er nemlig en av Andreassen sine nærmeste musikalske samarbeidspartnere, og han trakterer tangentene denne kvelden.

Elisabeth «Bettan» Andreassen er en av Nordens aller flotteste vokalister, kjent for sin særpregede varme og sterke stemme. Hun er kjent fra et utall sammenhenger, og har et stort repertoar med en veldig spennvidde. Foruten å være en sanger som behersker mange uttrykk, er hun også skuespiller og komiker.

Annonse

Bettan har gitt ut en lang rekke album over flere tiår, og har samarbeidet med de fleste kjente navn i norsk og svensk populærmusikk, foruten i andre sjangere som klassisk og musicals, heter det i en pressemelding.

Dato: 28. september
Sted: Nedre Eiker Samfunnshus

Del:
Annonse